Menu Close

Tečaj trajne medicinske edukacije

Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Sveučilišna klinička bolnica Mostar organiziraju tečaj trajne medicinske edukacije I. kategorije „EEG i epilepsija u dječjoj i odrasloj dobi“ s međunarodnom sudjelovanjem. Predavači su stručnjaci iz polja epileptologije iz Austrije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, a ovo je prvi put da se ovakav tečaj organizira u Bosni i Hercegovini, te nam je čast što će Sveučilišna klinička bolnica Mostar i Medicinski fakultet u Mostaru biti domaćini ovog tečaja.

Održat će se u Mostaru od 13. do 19.ožujka 2017. godine u Ustanovi za obrazovanje odraslih Emaus, Potoci bb, 88 000 Mostar. 

Tečaj je namijenjen neurolozima, neuropedijatrima, pedijatrima, liječnicima u jedinicama za intenzivno liječenje, specijalizantima pedijatrije i neurologije, elektrofiziolozima, EEG tehničarima. 

Obavijest o tečaju možete preuzeti ovdje, a raspored sa programom ovdje.

Broj sudionika je ograničen. 

Krajnji rok za prijavu je 31.1.2017. godine. 

PRIJAVA ZA TEČAJ

Sudjelovanje na tečaju možete prijaviti na Obrascu za prijavu koji se nalazi na stranicama Medicinskog fakulteta i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, a prijaviti se možete izravno putem linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-cZW4G0JHaIl8gLDSzpIDnKl0LaxwVsu_73QNCGoVXpmljg/viewform?c=0&w=1

Uplata kotizacije isključivo na priloženi žiroračun! Potvrdu o uplati kotizacije molimo poslati mailom na e-mail adresu: eegtecajmostar@gmail.com Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili pokazati pri registraciji za tečaj. Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na navedenoj e- mail adresi.

KOTIZACIJA 500 BAM

Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru. 

Adresa: Kralja Petra Krešimira IV bb, 88000 Mostar, BiH.  

Žiro račun: 3381002200333181 (kod UniCreditbank dd Mostar). 

Naznaka: za EEG tečaj.

ORGANIZACIJSKI ODBOR

  • prof. dr. sc Biserka Rešić
  • mr. sc. Nataša Pejanović-Škobić
  • mr. sc. Ana Boban Raguž